Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.12.2014 22:33:19

Boj o platy ve Sněmovně

Boj o platy ve Sněmovně

Kdo tvrdí, že by nechtěl vyšší plat je pokrytec a lhář. U politiků pak populista, chtějíce se zalíbit svým voličům.

 Kdo tvrdí, že by nechtěl vyšší plat je pokrytec a lhář. U politiků pak populista, chtějíce se zalíbit svým voličům. Poněvadž voliči obecně nechtějí, aby si politici zvyšovali svůj 
plat. Daň za opakované příklady chamtivosti, lačnosti, drzosti, ztráty sebekontroly. Příklady jako kauza Rath, Nečas - Nagyová, Topolánek - Dalík a další snadno porazí jinak pracovité a slušné poslance. A divte se, oni jsou. A tito se diví. Proč jsou platy náměstka na ministerstvu vyšší, než jejich? Proč má odcházející manažer státní společnosti padáka v milionech korun atd. Příkladů je na vydání slušné knihy. Tak, jak to dopadne? Dnes je teprve po 2. čtení.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama