Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2016 13:25:16 - David B.

Kolaps socialniho statu a zruseni nesmyslnych zakonu...staci desatero...

Každý rok nové a nové zákony...společnost a zákony se propadají na smetiště...tahle společnost takto dál fungovat nemůže...přijde kolaps,občanské války či úplně nová vláda,která odboura nesmyslnou byrokracii...dojde i ke zrušení sociálního státu ???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.04.2016 16:05:14 - Prof. MUDr. Rostislav Vyzula, CSc.
Když jsem nebyl v politice a slyšel kolik nových zákonů se za rok vyprodukovalo ve Sněmovně, tak jsem se zděsil. Nikdo přece nemůže pojmout takové množství nových zákonů a stále platí "neznalost zákona neomlouvá". Tak to přece nejde!! Nyní, když vidím o jaké změny se většinou jedná, tak vidím, jak nutné tyto změny jsou, protože jsou pro lidi a pro společnost.. Jak se v tom naši právníci vyznají mi však jasné není, ale představuji si to jako trvalé vzdělávání u lékařů. To, co se učili ve škole před 10 lety, dnes už platit nemusí, a taky se v tom musí zorientovat, jinak by mohli poškodit zdraví pacienta. A náš stát je jako pacient, který potřebuje moderní, účinnou léčbu.