Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.09.2017 21:08:00

Jsem moc rád, že Martin Dejdar pomůže před volbami ODS

Jsem moc rád, že Martin Dejdar pomůže před volbami ODS

Petr Fiala na Facebooku

Jsem moc rád, že Martin Dejdar pomůže před volbami ODS a mně osobně. Vážím si ho jako vynikajícího herce, který hrál mj. v řadě filmů a seriálů se závažnými společenskými tématy, vzpomeňme třeba jen Zdivočelou zemi.

Vážím si ho ale i jako člověka s pevnými názory. Je také dlouholetým voličem a podporovatelem ODS. Společně projedeme jižní Moravu a na deseti talk show se budeme bavit o věcech vážných a méně vážných, o tom jaké mám názory, co jsem v životě dělal a jaký jsem vlastně člověk. Přestože je předvolební čas, naše diskuse bude spíše nepolitická, rozhodně nečekejte žádnou prvoplánovou politickou agitku. Začínáme 12. září, už se na to těším!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama