Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2021 10:57:00

Lidé se nesmí bát podnikat

Lidé se nesmí bát podnikat

Komentář na facebookovém profilu k nutnosti nápravy podnikatelského prostředí

 „Jsme neustále perzekuováni nesmyslnými žádostmi a příkazy. Občas se cítím jako parazit – tak mě občas ostatně někteří politici nazývají,” zaznělo mimo jiné při mé návštěvě kolínského butiku Ateliér 48 od jeho majitelky Bohumily Navarové.

Podobné pocity podnikatelů jsou při mých návštěvách různých firem velmi časté. A je pro mě těžké to poslouchat. Drobní živnostníci přece nesmějí být v žádném případě považováni za "obtížný hmyz". Není možné, aby jim stát házel klacky pod nohy, a to zvláště za bizarní situace, kdy se všichni občané Česka premiérovi skládají na výrobní linky na toastový chleba.

Je nutné napravit podnikatelské prostředí v České republice. Lidé se přece nesmí bát podnikat! Naopak – je žádoucí, aby se u nás lidé nebáli realizovat své nápady, aby zaměstnávali lidi, aby přispívali ke zlepšení služeb ve svém regionu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama