Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.07.2020 9:23:00

Ministr Vojtěch situaci nezvládá. Zase

Ministr Vojtěch situaci nezvládá. Zase

Komentář na facebookovém profilu k situaci na Karvinsku.

Nechci přilévat olej do ohně, ale vláda měla reagovat na situaci na Severní Moravě bezesporu dříve a řešit situaci v dolech rozhodněji. O tom není sporu.

Nelíbí se mi, jak se snaží ze svého selhání vylhat a svádí vše na havíře a jejich příbuzné. To je nepřijatelné.

Několikrát jsem v době koronakrize řekl, že ministr Vojtěch celou situaci nezvládá, a současný stav to bohužel znovu potvrzuje.

Za nejdůležitější považuji, aby se situace na Karvinsku a Frýdecko-Místecku co nejdříve vyřešila a uklidnila a její obyvatele dále nedopláceli na chyby vlády.

Nelze se divit, že jiné země reagují na vysoké denní nárůsty nemocných.

Bez důsledného vysvětlování a diplomatické aktivity nemůžeme čekat nic jiného. Bohužel nezvládnutí situace znamená i to, že dovolená v zahraničí se může velmi zkomplikovat. Vidíme to např. na jednání Slovinska, které nás už nebere jako bezpečnou zemi.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama