Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.10.2014 23:42:24

ODS je zpět. Povedeme kontrarevoluci normálních lidí

ODS je zpět. Povedeme kontrarevoluci normálních lidí

Občanská demokratická strana vyšla z komunálních a senátních voleb jako nejsilnější pravicová strana České republiky.

"Potvrdili jsme pozici nejsilnější pravicové strany a mohu vás ujistit, že půjdeme dál a budeme ještě úspěšnější," konstatoval Petr Fiala, předseda Občanské demokratické strany.

Petr Fiala upozornil, že ještě dlouho před sečtením výsledků voleb ve všech obcích, bylo už v sobotu večer jasné, že ODS bude reprezentovat významně víc než 2 000 zastupitelů.

"ODS zůstala silnou politickou stranou na komunální úrovni. Řada našich lidí, kteří odváděli výbornou práci ve městech a obcích, byla u voličů oceněna a na mnoha místech bude ODS dál určovat politiku ve svém městě," říká Petr Fiala.

Petr Fiala upozornil také na to, že občanští demokraté obhajují v senátních volbách tři mandáty; do druhého kola ovšem postupuje sedm jejích kandidátů. "Chci vyzvat občany, aby přišli k volbám do druhého kola, aby nepodcenili šanci vyvážit současnou převahu levice a populistických hnutí," říká Petr Fiala.

"ODS je znovu zpátky. Jsme jedinou politickou stranou, která je schopná postavit jasnou hráz proti levici a populismu," říká Petr Fiala. "Jde o hodně, musíme se postavit všeobjímající vládě levice, musíme se postavit populistickým hnutím, jsme jediná politická síla, která povede kontrarevoluci normálních lidí," uzavírá Fiala.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama