Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.04.2016 16:48:00

Policie má občany chránit, ne korigovat jejich názory

Policie má občany chránit, ne korigovat jejich názory

Je nepřijatelné, aby policie na akademické půdě řešila vyvěšení tibetské vlajky, jak se to stalo v případě FAMU. Policie má chránit naši bezpečnost a naši svobodu. Česká policie není agentura prosazující čínské zájmy.

Nebo si někdo spletl slova český a čínský? Pokud nyní do agendy policistů v civilu, kteří na FAMU přišli, patří korigovat názory lidí, potom se vracíme do temných dob normalizace.

Je správné rozvíjet ekonomické vztahy s Čínou. Nesmíme ale slevit z vlastních hodnot, mezi které patří svoboda projevu a možnost projevit svůj názor. Policie musí tyto hodnoty hájit. V opačném případě neslouží občanům a zájmům České republiky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama