Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M.

  • ODS
  • předseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.04.2019 11:04:00

Politika 3v1 proti zájmům ČR

Politika 3v1 proti zájmům ČR

Komentář na facebookovém profilu k politice vlády Andreje Babiše

 Obchodní zájmy Agrofertu na prvním místě + výmluvy na EU + neochota postavit se za skutečné zájmy ČR - ?toto je skutečná autentická politika vlády premiéra Babiše.

Agrofert se ukázal být nejvlivnějším vládním resortem: vláda nakonec nezruší povinnost přimíchávat biopaliva 1. generace do pohonných hmot.

Přitom tento typ biopaliv má prokazatelně NEGATIVNÍ vliv na životní prostředí (obrovské plochy řepky), nemá naprosto žádný vliv na snížení emisí CO2.

  Ne, to opravdu není fráze, když varuji, když jdeme do voleb do EP s varováním, že ANO je politickou lobbistickou agenturou Agrofertu. Tak jako dnes nejsou zde doma schopni zrušit povinnost přimíchávat produkci Agrofertu do pohonných hmot, tak zítra v EU budou bránit dotace pro velké agrokoncerny na úkor malých a středních farmářů.

Proto 25. května volte kandidátku ODS, za skutečně zájmy ČR.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama