RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

01.04.2014 10:58:22

Euro nebo Koruna ?

Euro nebo Koruna ?

"Když podepíšu petici pro zachování české koruny, co tím získám? Jakou váhu má můj podpis? A máte pro petici podporu i v politice?" Tak se mě ptá jeden tazatel. Rád bych odpověděl nejen jemu,ale komukoliv, komu je osud Koruny blízký.

Vážení občané,

Váš podpis pod peticí pro zachování české koruny bude mít takovou váhu, jakou má podpis jednotlivce u každé petice. Jeho váha bude závislá na množství jejích signatářů. Bude-li zastánců zachování české koruny hodně, bude mít Váš podpis váhu velkou. Váhu Vašeho podpisu zvýšíte tím, že přesvědčíte co největší množství lidí, aby spolu s Vámi petici podepsali.

Touto peticí se ODS obrací na všechny občany České republiky, samozřejmě včetně politiků. Pokud se kdokoli z nich rozhodne petici podepsat, bude vítán, včetně politiků z hnutí Úsvit samosprávné demokracie Tomia Okamury. I když s nimi v otázce referenda zásadně nesouhlasím, v tomto jediném případě si myslím, že případné budoucí rozhodování o vstupu naší země do eurozóny se bez něj neobejde.

Jan Zahradník


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama