RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.05.2016 14:49:00

Během týdne jsem navštívila tři městské části

Během týdne jsem navštívila tři městské části

Radní Jana Plamínková zavítala během týdne hned do třech městských částí Prahy.

 V pátek 6. 5. navštívila Troju, kde ji starosta Jiří Bryknar (Trojský kůň) s místostarostou Tomášem Drdáckým (STAN) provedli po celé městské části a seznámili ji s hlavními problémy, které Troja v současnosti řeší. Mezi priority patří výstavba technické vybavenosti – kanalizace a rekonstrukce komunikací, dále plánované výkupy pozemků (mimo jiné také pro rozšíření vodáckého areálu). Jedním z velkých problémů je nekontrolovatelné rozrůstání ZOO na stále větším území městské části. Radní se seznámila i s chystaným novým pavilonem goril a s uvažovaným pavilonem pand.

„Nejsme proti rozšiřování ZOO, ale vadí nám, že nemá žádný dlouhodobý plán svého rozvoje,“ říká Jana Plamínková.

V terénu si poté prošla místo pro budoucí nový tramvajový most s tratí do Kobylis. Na závěr se na úřadě městské části připojil k návštěvě i europoslanec Stanislav Polčák, s nímž diskutovali o situaci městských částí Hlavního města Prahy.

Prohlédla si místo pro školu i rybník

Ve středu dne 11.5. Jana Plamínková slavnostně otevřela v Ďáblicích v areálu skládky FCC Česká republika, s.r.o. jubilejní 20. Sběrný dvůr hlavního města Prahy, a to i za přítomnosti starosty Prahy - Ďáblic Miloše Růžičky (STAN).

„Pevně věřím, že i tento nový sběrný dvůr bude občany hojně využívaný, jako ostatní pražské sběrné dvory“, uvedla radní Jana Plamínková.

Hned poté odjela se starostou sousední Březiněvsi Jiřím Haramulem (nestr. za ANO) do Březiněvsi, aby si společně prohlédli všechna klíčová místa městské části: prostor, kudy by měla vést nová část Pražského okruhu a sjezd z toho okruhu směrem na Prahu, lokalitu pro plánovaný nový park, který v Březiněvsi chybí, a také místo pro budoucí školu i rekreační rybník.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama