RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.10.2016 13:34:00

Praha nahrazuje stromy vykácené při přestavbě ÚČOV

Praha nahrazuje stromy vykácené při přestavbě ÚČOV

Hlavní město se prostřednictvím své organizace Lesy hl. m. Prahy pustilo do výsadby stromů, které nahradí dřeviny pokácené při přestavbě a rozšíření Ústřední čistírny odpadních vod na Císařském ostrově.

 V Praze tak do konce listopadu přibude téměř 600 nových stromů.

Výsadba započne v den státního svátku, 28. října, ve vnitrobloku ulice Osadní 46, kde bude vysazeno patnáct stromů. Pokračovat se bude 31. října na Štvanici, kde nově najde svůj domov 47 stromů. Doba výsadby se odhaduje na pět až osm dnů. 21. listopadu pak začne výsadba 32 stromů na území městské části Praha – Troja. Mimoto bude od začátku listopadu ve Stromovce, na severním svahu pod Královským letohrádkem, postupně vysázeno 500 tisů.

„Plníme tak podmínky, za nichž byla povolena výstavba nové čistírny,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama