RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.01.2017 13:03:00

Provoz kompostáren ve vlastnictví města budou zajišťovat Lesy hl. m. Prahy

Provoz kompostáren ve vlastnictví města budou zajišťovat Lesy hl. m. Prahy

Pražští radní rozhodli, že budoucí provoz zařízení ke zpracování a využívání bioodpadu - kompostáren ve vlastnictví hl. m. Prahy bude zajišťován prostřednictvím příspěvkové organizace Lesy hl. m. Prahy.

 Budování sítě zařízení ke zpracování bioodpadu je v souladu se schválenou koncepcí nakládání s komunálními odpady, kterou je v podmínkách Prahy Krajský plán odpadového hospodářství na období 2016 – 2025.

„Zajištění provozu kompostáren jsme se rozhodli řešit v režimu „in house“, jak umožňuje zákon o zadávání veřejných zakázek, prostřednictvím společnosti, která je zřízená a ve vlastnictví hlavního města Prahy. Podmínky stanovené zákonem příspěvková organizace Lesy hlavního města Prahy splňuje,“ uvedla radní Jana Plamínková.

Jak dodala, tato nová činnost bude doplněna do soupisu hlavních činností zřizovací listiny Lesů hl. m. Prahy a bude připraven návrhu smlouvy k zajištění provozu kompostáren, aktuálně v souvislosti s kompostárnou hl. m. Prahy na území MČ Praha - Slivenec, jejíž kolaudační souhlas nabyl právního účinku 1. 11. 2016.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama