RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.03.2016 19:02:00

Starostové a nezávislí posílili v Praze 4!

Starostové a nezávislí posílili v Praze 4!

Na středečním pražském sněmu hnutí Starostové a nezávislí potvrdil první zástupce starosty Prahy 4 Lukáš Zicha informaci, že klub nezávislých zastupitelů Tučňák se oficiálně hlásí ke spolupráci se Starosty a nezávislými.

 Jedná se o výrazné posílení hnutí STAN v největším pražském obvodě, kde Tučňák představuje 6 zastupitelů a má 3 radní v devítičlenné Radě městské části. Klub Tučňák bude od této chvíle vystupovat pod názvem STAN (Tučňák).

„Klub Tučňák vznikl při rozštěpení zastupitelského klubu hnutí ANO na radnici v Praze 4 a jsme rádi, že jsme našli platformu, která rezonuje s našimi praktickými programovými cíli na úrovni komunální politiky“, vysvětluje Lukáš Zicha, zástupce starosty Prahy 4/STAN (Tučňák).

„Mám radost, že politický styl a komunální program hnutí Starostové a nezávislí oslovuje i velké městské části a že se vedle Prahy 6 k našim idejím přihlásila i Praha 4“, dodává Jana Plamínková/Trojkoalice/STAN.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama