RNDr. Jana Plamínková

  • STAN
  • Praha-Slivenec
  • zastupitelka měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.06.2016 21:56:00

V rámci „Kotlíkových dotací“ obdrží peníze prvních 31 žadatelů

V rámci „Kotlíkových dotací“ obdrží peníze prvních 31 žadatelů

Prvních 31 žadatelů dostane v rámci dotačního programu s názvem „Zlepšování kvality ovzduší v hl. m. Praze – pořízení ekologického vytápění v domácnostech“, zjednodušeně nazývaný „Kotlíková dotace“, zpět část nákladů na změnu způsobu vytápění.

 Příslušný tisk dnes schválila Rada hl. m. Prahy.

V rámci 1. výzvy bude žadatelům vyplaceno celkově 3 760 806 Kč. Celkově je pro Prahu v tomto dotačním programu vyčleněno 23 700 000 korun.

„Chtěla bych vyzvat občany hlavního města, kteří své nemovitosti ještě vytápějí kotly s přímým přikládáním uhlí, aby se do programu takzvaných Kotlíkových dotací přihlásili. Mají velkou šanci, že jim bude proplacena velká část nákladů na výměnu kotle a ještě přispějí ke zvýšení kvality ovzduší v Praze,“ uvedla radní hl. m. Prahy Jana Plamínková.

Podmínky pro udělení dotace jsou podrobně uvedeny ZDE


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama