RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.09.2019 8:38:00

Ještěže se mám aneb Není nad upřímnost

Ještěže se mám aneb Není nad upřímnost

Komentář na facebookovém profilu ke kampani holdingu Agrofert

 Pod heslem "ještěže Vás máme" spouští Agrofert účelovku, neboli kampaň ze zlepšení svého jména. A tak mne napadlo:

1. Jestlipak si firma zadala reklamu u svého oblíbeného reklamního partnera, Farmy Čapí hnízdo. Jen pro připomenutí, před pár lety firmy holdingu daly zakázku na reklamu v dech beroucí výši více než čtvrt miliardy korun právě této firmě. Takže toto místo v polích, s Lemury a jinou zvířenou, musí být na reklamu opravdový expert (a je samozřejmě bohapustou účelovkou, že poté co ani upozornění z Německa nepřivedlo naše finančáky, tehdy podléhající panu Babišovi, k prošetření operace, ho nyní údajně šetří policie).

2. Pokud tomu dobře rozumím, slogan odkazuje na vděčnost firmy panu premiérovi, díky němuž se asi podniky holdingu dostávají k dotacím či zakázkám v rozsahu, o kterém by se jim dříve ani nesnilo. To by chtělo cenu za upřímnost.

3. Pokud ale podnik, jehož zisky i nadále směřují na konto pana premiéra, na tom s upřímností není zas tak dobře, třeba tím děkuji zaměstnancům, kterým dle pár let staré reportáže v některých případech platí fakt nedůstojné mzdy za drsnou práci... Zde, místo reklamy, by asi více ocenění od zaměstnanců obdrželo placení "normálních mezd". Ale třeba to dnes v Kosteleckých uzeninách (o nich to tuším bylo?) vypadá úplně jinak...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama