RNDr. Luděk Niedermayer

  • TOP 09
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.02.2021 10:54:00

Vakcíny v ledničce nepomohou

Vakcíny v ledničce nepomohou

Komentář na facebookovém profilu k fungování očkovacího plánu

 Co vše ještě pokazí český stát s Andrejem Babišem u kormidla?

V mrazáku leží desítky tisíc vakcín, protože ministerstvo je pozadu s výběrem distributora. Informace o tom, že vakcíny budou si zřejmě odpovědní lidé v novinách nepřečetli. A pochyby jsou i kolem fungování očkovacího plánu.

Již měsíce víme, že existují nebezpečné mutace, a nyní s překvapením zjišťujeme, že se masivně šíří. Jejich šíření navíc zvyšuje riziko, že naše cesta z pandemie přes očkování bude složitější a "nákladnější", než by bylo nutné.

P.S.: Do komentáře (ZDE) přidávám nejnovější data dle MZ. Ta ukazují, že dnes je "nevyočkováno" 160 tisíc dávek, tedy zhruba čtvrtina těch, co jsme dostali.

P.P.S.: Zároveň byla zveřejněna statistika ukazující, jak skvěle funguje očkování mezi seniory (ZDE). O to větší zločin je, že čtvrtina vakcín leží v mrazáku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama