Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.03.2019 13:45:33 - Ema Fík

Vy jste taky hlasoavl pro vyloučení Klause z ODS?

Proč proboha? Že řekl svůj názor? Ano, uznávám, že nevolil vhodný příměr a ani si o něm nedělám iluze. Ale něco na něm je, často má pravdu, i když mu jde hlavně o jeho ego, ale to je prostě Klaus. Fakt jste ho museli vyloučit jen proto, že je víc výstřední a má jiný názor, který hodně prezentuje? Co když si založí novou stranu a přetáhne vám voliče, kterých nemáte zrovna na rozdávání?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.03.2019 15:12:51 - Miloš Vystrčil
 Dobrý den. Ano hlasoval. Důvody. Programový rozchod s ODS a poškozování kandidátů ODS. 
Příklady:1. ODS prosazuje setrvání v EU a prosazování změn, VKml chce z EU vystoupit.2. ODS prosazuje spolupráci a podporu v rámci euroatlantické aliance včetně misí, VKml je například proti misím v Afganistánu.3. ODS postavila svého kandidáta v senátních volbách na Praze 2 (Kratina), VKml podpořil protkandidáta za SPD Jakla.4. ODS podporuje kandidáty do EP v čele s JZ, VKml sděluje, že do EP v ČR volit nebude, protože bude v Itálii a že pokud to půjde, bude volit Salviniho.….Kdyby si takto počínal kterýkoliv jiný poslanec ODS, byl by již dávno vyloučen. VKml byl přemlouván, aby se takto nechoval, byla mu symbolicky udělena žlutá karta, když se nic nezměnilo a reakcí bylo mj. i prohlášení, že se nezmění, byl vyloučen.
Osobně bych považoval za správnější a logičtější kdyby z ODS sám odešel. Různé názory mít můžeme, na tom není nic divného ani špatného, nemůžeme však potom být v jednom týmu.
Miloš Vystrčil