RNDr. Petr Nečas

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.04.2010 19:00:21

Blahopřeji Janu Fischerovi k nominaci do vedení EBRD

Blahopřeji Janu Fischerovi k nominaci do vedení EBRD

Jan fischer přijal nabídku EU, bude viceprezidentem Evropské banky pro obnovu a rozvoj

Blahopřeji premiérovi Janu Fischerovi k nominaci na funkci viceprezidenta Evropské banky pro obnovu a rozvoj (EBRD). Jeho zvolení do tak důležité pozice je také jistým oceněním jeho práce v roli premiéra. Podle mého názoru může být dobrým reprezentantem EBRD.

Jsem proto rád, že to byla právě ODS, která přišla s nominací Jana Fischera do funkce předsedy vlády dočasného kabinetu a která podporovala řadu jeho kroků, které byly často terčem útoků a destrukce ze strany Jiřího Paroubka a ČSSD.

Vzhledem k tomu, že má Jan Fischer nastoupit na místo viceprezidenta již v září, pevně věřím, že do této doby bude zemi vést již nový kabinet, který si občané koncem května zvolí. Pokud má vláda pokračovat v odpovědné politice, musí ve volbách zvítězit pravice v čele s ODS. Vítězství ČSSD by znamenalo otočení kormidla dosavadní odpovědné vládní politiky přesně na opačnou stranu.

Petr Nečas, volební lídr ODS

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama