RNDr. Petr Nečas

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.06.2010 10:29:00

Levicové recepty selhaly, Slovensko má obrovskou šanci

Levicové recepty selhaly, Slovensko má obrovskou šanci

Petr Nečas podpořil před volbami na Slovensku Ivetu Radičovou z SDKÚ-DS.

Lídr ODS Petr Nečas dnes v Bratislavě na Hviezdoslavově náměstí podpořil lídra SDKÚ-DS Ivetu Radičovou. Na závěrečném mítinku strany popřál slovenským partnerům ve svém projevu úspěch ve volbách.

„Vážení přátelé. Co se změnilo v Česku, změní se i na Slovensku. Jsem o tom pevně přesvědčený. Slováci mají obrovskou šanci na změnu a ta přijde s vítězstvím SDKÚ-DS. Uspějí v těchto volbách a sestaví nelevicovou vládu.

Celá Evropa se přesvědčuje o tom, že levicové recepty se vyčerpaly. Levicová politika selhala v Maďarsku, v Řecku, v Portugalsku, selhává ve Španělsku. Jediné, co teď lidé mohou udělat, je zvolit rozumné a zodpovědné politiky a právě takové politiky na Slovensku představuje SDKÚ-DS.

Jsem velmi rád, že máme stejné názory, že máme podobné postoje a stejnou politiku, a to musíme prosazovat v našich zemích. My jsme dokázali zastavit levicový populismus v České republice, dokáže to i Slovensko. Máte kvalitního lídra. Paní Iveta Radičová je poctivý a slušný člověk, kompetentní odborník, pravý kandidát na premiérku Slovenské republiky.

Naši slovenští přátelé, občanští demokraté z Čech, Moravy a Slezska vám drží palce, po celý den budou společně s vámi sledovat volební výsledky a budou se těšit na to, že porazíte levici, uspějete ve volbách a zformujete vládu poctivou, slušnou, pracovitou, spořivou vládu pro Slovenskou republiku. Takovou, kterou Slovensko potřebuje," řekl na závěrečném mítinku SDKÚ-DS lídr občanských demokratů Petr Nečas.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama