RNDr. Petr Nečas

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.02.2010 18:45:08

My své slovo držíme

My své slovo držíme

Vrácení mateřské na loňskou úroveň porušuje dohodu o protideficitním balíčku.

Občanští demokraté se zachovali konzistentně při hlasování o novele zákona o nemocenském pojištění, která se týkala peněžité pomoci v mateřství. Přestože jsme několikrát zdůraznili, že tento nápad ministra financí a ministra práce a sociálních věcí nepovažujeme za dvakrát podařený, tak respektujeme politickou dohodu, která byla nad zněním Janotova protideficitního balíčku uzavřena. Proto jsme hlasovali proti zvýšení mateřské na loňskou úroveň.

Jsme konzistentní politická strana, držíme své slovo a nedokážeme 24. února 2010 hlasovat o téže věci opačně, než jsme hlasovali 25. září 2009, tedy před pěti měsíci. To, že některé politické strany dokážou tento svůj názor změnit o 180 stupňů a hlasovat jinak, spíše vypovídá o nich samotných. My jsme své stanovisko deklarovali velmi jednoznačně a své slovo držíme.

RNDr. Petr Nečas, místopředseda ODS a poslanec PČR

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama