RNDr. Petr Nečas

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.04.2010 20:09:18

Paroubek štve proti bohatým

Paroubek štve proti bohatým

ČSSD se jen vyhýbá řešení problému s důchody

Kličku ČSSD, jak obejít páteční rozhodnutí Ústavního soudu ohledně výpočtu důchodů, pokládám za hloupou a dětinskou. Není možné strkat hlavu do písku a vyhýbat se nezbytným změnám v důchodovém systému. Pokud se do takového řešení nepustíme, pocítí to všichni důchodci ve svých peněženkách. Kvůli demografickému vývoji nebude možné udržet ani stávající úroveň penzí.

Jiřímu Paroubkovi jde znovu jen o vlastní předvolební hry s voliči. Uměle se snaží postavit společnost proti tzv. bohatým lidem.

ODS navrhuje takové změny důchodového systému, které skutečně povedou ke spravedlivějším penzím a zajistí dlouhodobě udržitelný systém financování důstojných důchodů i při nepříznivém vývoji demografické křivky.

Vláda samozřejmě musí reagovat na rozhodnutí Ústavního soudu. Řešení musí být věcně a odborně správné. Zabývat by se jím měla co nejrychleji Bezděkova komise.

Petr Nečas
volební lídr ODS
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama