RNDr. Petr Nečas

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2010 20:14:00

Paroubek žádnou dohodu nedodrží

Paroubek žádnou dohodu nedodrží

ČSSD jde spíše o mediální kampaň, než o hledání věcného návrhu řešení.

Volební lídr Petr Nečas kritizoval další mediální krok ČSSD. Jiří Paroubek dnes na tiskové konferenci představil další návrh, jak do voleb uspořádat úřednický kabinet kvůli odchodu ministrů za zelené.

„Jiří Paroubek opět dokázal, že není schopen dodržet žádnou dohodu," reagoval Petr Nečas. „Pan Paroubek variantu, kterou dnes prezentoval a představil dřív novinářům než svým politickým partnerům, včera nenavrhoval. Dokazuje to, že jde spíše o mediální kampaň sociálních demokratů, než o hledání věcného návrhu řešení," poznamenal Nečas. Zároveň oznámil, že nebude s Jiřím Paroubkem handlovat o funkce. Na rozdíl od něj nehodlá posílat vzkazy svým politickým partnerům přes média a dodrží dohodu uzavřenou při setkání s premiérem Fischerem.

Volební lídr ODS Petr Nečas se na tiskové konferenci vyjádřil rovněž ke spekulacím, které se objevily v tisku. „Jako lídr říkám velmi vážně, že na spekulace o personálních změnách není už před volbami prostor a čas. Můj zájem je dovést ODS k vítězným volbám. Zaměříme se na kampaň, představení programu a na diskusi s voliči. A tečka," uzavřel Nečas. Změny krajských kandidátek mohou podle něj vycházet výhradně z dohody příslušných regionů, nikoli shora.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama