RNDr. Radoslav Štědroň

  • SSPD-SP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,59. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.09.2020 22:46:58

Stížnost zaslaná Radě ČT

Stížnost zaslaná Radě ČT

Dnes jsem zaslal prostřednictvím datové schránky mé strany stížnost na Radu České televize

 

Rada České televize

Kavčí hory

Praha Ostrava, 26. září 2020






Stížnost:

na všechny současné moderátory a uvaděče působící ve veřejnoprávní České televizi – zejména na Jakuba Železného.



Tímto si stěžuji Radě České televize – přiznám se – inspiroval mne k tomuto mému dnešnímu činu dopis Radě ČT od mediálního analytika Štěpána Kotrby – tak, jak stížnost definuji v nadpisu.

Podstata mluvy jmenovaného moderátora není prioritní – problém začíná pochopitelně již špatným ukotvením veřejnoprávní televize v českém mediálním prostoru. Právo mám vznésti i já připomínky, tedy tím víc já, k práci ČT – neb jak jistě víte, radní, dvakrát jsem se již ucházel v konkurzu vypsaném ČT – na místo jejího ředitele (a připojil tímto již 2x desetistránkovou koncepci – jak by veřejnoprávní televize měla fungovat; vše má přirozeně ČT fysicky ve svém archivu).

Aby to snad nevypadalo, že trnem v oku je mi nějaký holobrádek na obrazovce – a jinak, že je s tou Vaší kompanií na Kavčích horách – vše v pořádku. Není – jak vidíte na mých w-stránkách, již mnoho let uběhlo, kdy jsem se i já přidal k trestnímu oznámení, které podával Petr Cibulka na g. ř. ČT. Samozřejmě, že v tomto rozkradeném, zkorumpovaném, prolhaném státě se trestní oznámení soukromých osob – byť jsem ho poslal jako předseda strany, které jsem předseda – vůbec neřeší. Těch trestních oznámení bylo mnou již podáno více – žádné věcné řešení nikdy nenastalo, dokonce na některé jsem vůbec nedostal ani odpověď, byť vždy šlo o trestní oznámení zcela neosobní, které nemá s mou osobou nic společné. Vždy šlo o blaho národa, vždy šlo o pokus o nastolení spravedlnosti v českém státě.

Aby bylo jasno, že problémem veřejnoprávní televize není nějaký pišišvor, uvaděč, ale její ředitel. Nájemní manažer skrytých zločineckých nikoli českých zájmových skupin, vodičů této loutky.

Manažerským rozhodnutím této loutky je otázka jen několika dnů, kdy každý z moderátorů může být přeřazen na uvaděče meteorologických správ, či sporťáka, atd.

Štěpánem Kotrbou bylo jasně vysvětleno – a já nemám k tomu co dodávat – co je úkolem moderátora či uvaděče rozhovorů, které veřejnoprávní televize organizuje, formátuje, vyrábí, poskytuje – k hledění divákům, případným divákům takovýchto relací.

Jakubu Železnému, který nikdy nikde pořádně nepracoval, nevím o ničem co by předložil českému národu jako řešení v posledních 30 letech – jako řešení problémů, které neustále máme na stole – od založení republiky v lednu 93, chybí byť jen elementární křesťanská kajícnost, pokora k tomu, co se v republice děje, pokora k tomu, že vůbec může kokrhat své věty ve veřejnoprávní televizi, pokora k tomu – že to není jeho televize, že to není jeho televize. Nebudu rozpitvávat úlety tohoto chlapce v případě generála Svobody (to je přesně ta osoba, která za sebou v životě něco měla, něco vykonala - než byla přistrčena do funkce presidenta – na rozdíl od tohoto holobrádka) či pompézního jeho vyjádření, že by on snad někoho ze studia vykázal… Pro nás starce je takové jednání absolutně nepřijatelné (napsat tu něco slušného k osobě dalšího Vašeho – ano, Vy rada jste odpovědna za to, co dělá ředitel – nejen já Vám to tu hlásím – nemáte-li na to mandát mu něco vytknout věcně programového – máte jako jediní mandát toho grázla odvolat a vypsat nové výběrové řízení; jářku dalšího Vašeho kavárenského nohsleda řídícího Nedělní otázky, mi nervy nedovolují ani jméno jeho napsat, to je mladý Železný na třetí…).

Je tady ale – jistě ředitelem ideově petrifikovaný postup moderátorů všeobecně – a nyní v diskusích volebních lídrů před krajskými volbami – naprosto zřejmý, každý všední den nyní po 20 hodině na ČT24.

Jakým právem Ti Vaši hošíci a děvčata nastrčená k moderaci těchto diskusí (před lidmi, kteří alespoň z 10% mají neuvěřitelné životní zkušenosti, čistý štít, něco v profesionálním životě dokázali, dokonce i vysoké vzdělání a vždy aspoň špetka moudrosti se u nich najde) – hodnotí a vyzvídají důvody toho, že ten či onen lídr, té či oné volební strany – si něco myslí – a mají to dokazovat – jim – moderátorům ČT (jde o klasickou metodu heroizování tohoto zlumpačeného režimu, jde o programové podlízání, patolízalství vládní a parlamentní garnituře – tedy grupě, která definovala Radu České televize; jde o relativizování, omlouvání chyb tohoto bruselického státního režimu), je to metoda často – otázek – které mají v sobě komentář. Ta Vaše omladina si hraje na jejich nadřízené, na státní zástupce, na policisty, na soudce – či co? Vedou demokratickou diskusi nebo výslech?

Lídr má svůj program, svůj názor, své mínění a tečka, on ho předkládá voličům a ne špiclům v podání ČT, kteří se chovají jako kdyby vedli výslech – Rado ČT – slavná – oni vedou diskusi a nemají právo na poslední slovo – komentátora v jednom.

Ano – absolutně v jiném formátu – ve formátu komentářů – si kvičte na toho či onoho politika v Česku – co chcete – taky to děláte, ale neberte mu čas, drahocenné vteřiny celostátního vysílání – když chce voličům něco sdělit – a věřte, že s tím mám dostatečné zkušenosti.

Svoji stížnost na tuto jmenovanou v nadpise osobu, musím také připojiti z důvodu – že Vy budete odpovědni za volbu nového ředitele ČT. A této kreatuře se nějakým způsobem podařilo do éteru vyslat dýmy o tom, že zvažuje konkurz na tuto funkci.

No potěš, Panbůh, kryptototalitní vysílání pod patronací pražské užvaněné degenerované schizofrenní pražské kavárny – by mělo ještě větší razanci na oblbování českého národa.

Pořád ještě tento zhůvěřilý režim nezakázal volné setkávání občanů – chodím pravidelně na ně po celém Česku – buďte si jisti, dámy a pánové, že můj hlas není ojedinělý, buďte si jistě tím, že můj pohled na ČT, není pohledem vlka samotáře.

Vaše švitoření o tom, že nic nezmůžete jako Rada – vyprávějte bezdomovcům, případně vážně nemocným – Alzheimrem. To vše zatím nemám (arci – věřím, že ani Vy).

Pusťte mne na něho aspoň na 15 minut večer, v přímém přenosu – já to řešení veřejnoprávní televize, včetně veřejnoprávního rozhlasu pro český národ mám. My máme připraven návrh zadání nové české ústavy (leží na stole – 54 stan A4 pro jejich 248 článků, s preambulí i závěrem) – určený k dvouleté celonárodní diskusi tak, aby po této diskusi ve veřejnoprávních sdělovacích prostředcích – byl definován text nové české ústavy, který schválí 8 300 000 voličů České republiky. Tedy slyšíte – já nejen kritizuji, spílám televizní novodobé mládežnické šlechtě – ale navrhuji a mám připraveno řešení neblahé situace s působením ČT na český národ (další obrat - další slovo tvrdě cenzurované Českou televizí – český národ).


Absolutní cenzura na toto téma v českých sdělovacích hromadných veřejných prostředcích – a to i soukromých.


Toto je veřejnoprávní služba národu – a ne ho 10 hodin denně už snad víc než půl roku terorizovat verbálně i obrazově nějakým pomateným virem.

Jde zde o další příklad konkrétní, jak ČT kryptototalitně denně lže národu, kterému má sloužit.


Samozřejmě, že vím, že Vaše skvadra – volená pouze sněmovnou parlamentu, je taky jen snůška figur na šachovnici sněmovních stran. Vy ale musíte vědět – jak se na Vás lidé dívají, tyto listy nejen ode mne, Vám radost ze života – Vám loutkám parlamentních stran (možná dnes už, nevím ale, s výjimkou Lipovské, Kašparů a Veselého), nedělají. Vím to.

Na smrtelné posteli budeme všici počítat dobra a zla, která jsme způsobili, budeme vážit a rozjímat, v kontemplačním deliriu – udělali jsme tu před tímto naším definitivním odchodem vůbec cosi dobře, za ten čas, který nám byl vyměřen? A nebo to bylo jenom hnípání, živoření?




Ten fracek Železný ml. je pro mne v televizi naprosto neobhajitelně nepřijatelný.


A vůbec – tržně, v souladu s tímto degenerujícím, nesvrchovaným státem – já řádný občan České republiky, 30 nebo 40 – asi 40 let řádně platící koncesionářský poplatek, každý měsíc, bez jediného zaškobrtnutí – já žádám za sebe, bez výmluv na někoho v pozadí, vyměňte ty chlapce za někoho slušného, oba, Železného i Moravce.





Chvála na výsostech Bohu a na Zemi pokoj lidem dobré vůle,


S Pánem Bohem











RNDr. Radoslav Štědroň


předseda

Strana státu přímé demokracie – Strana práce

(vše na: www.stranaprace.cz)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama