RNDr. Tomáš Hudeček, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.02.2014 19:01:12

Městská policie má podle mého zjištění výrazné rezervy ve své práci

Městská policie má podle mého zjištění výrazné rezervy ve své práci

Městská policie předloží návrh na zvýšení bezpečnosti na Václavském náměstí

Považuji za neuspokojivou současnou situaci při zajištění bezpečnosti obyvatel v samotném centru Prahy, na Václavském náměstí a v jeho bezprostředním okolí. Městská policie zde má podle mého zjištění výrazné rezervy ve své práci, na nedostatečné zajištění bezpečnosti si stěžují místní obyvatelé zahraniční turisté a Praha je kritizována zahraničními médii.

Osobně jsem se v posledních týdnech několikrát vydal na Václavské náměstí v nočních hodinách. Několikrát se mi stalo, že jsem cestou nenarazil a ni na jediného policistu, který by hlídkoval na ulici, většinou seděli ve velkých skupinách v automobilech.

Není možné, aby vše fungovalo jen v den, kdy probíhá bezpečnostní akce.

Dnes jsem dal řediteli městské policie jasný úkol, aby do jednoho měsíce zpracoval pro radu návrh konkrétních opatření na zajištění vyšší bezpečnosti v prostoru Václavského náměstí. Tento návrh kriticky posoudí rada města a v případě schválení vyzve městskou polici k urychlenému zavedení potřebných změn.

Tomáš Hudeček, primátor hlavního města Prahy

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama