RNDr. Tomáš Hudeček, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2014 11:07:18

Naprostá většina našich zákonů dnes vzniká v Bruselu

Naprostá většina našich zákonů dnes vzniká v Bruselu

Doslova za několik hodin se otevřou volební místnosti. Stále je mnoho nerozhodnutých, kteří si říkají, proč k těmto volbám chodit.

Uvědomme si, že naprostá většina našich zákonů dnes vzniká v Bruselu, evropský parlament rozhoduje vskutku o mnohém, aniž je to na první pohled patrné.

Do europarlamentu proto potřebujeme vyslat opravdovou kvalitu. Jsem přesvědčen, že kandidátka TOP 09 v čele s Luďkem Niedermayerem a dalšími osobnostmi, splňuje ta nejpřísnější kritéria.

Doufám, že k eurovolbám, stejně tak jako k podzimním obecním volbám, přijde co nejvíce lidí. Nejsou žádné volby druhého a třetího sledu, jak někdy slýchám. Vždy je odpovědné a správné pečlivě vybrat poslance a zastupitele, kteří budou rozhodovat o naší budoucnosti. Ať již zasedají ve Štrasburku, na radnici v Praze nebo v malé obci.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama