RNDr. Tomáš Hudeček, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.01.2014 13:49:14

Praha je na návštěvu devíti tisíc dánských studentů připravena

Praha je na návštěvu devíti tisíc dánských studentů připravena

Preventivní bezpečnostní opatření v souvislosti s návštěvou dánských turistů jsou připravena, v Praze budou probíhat přísnější kontroly. Vyplývá to z bezpečnostní porady na pražském magistrátu.

Po dobu návštěvy dánských turistů budou probíhat v hlavním městě kontroly v navštívených barech zaměřené na požití alkoholu u osob mladších 18 let a na dodržování pořádku. „Kontroly na místě jsou prevencí proti výtržnostem a nalévání alkoholu mladistvým. Pražská policie je zároveň připravena zasáhnout, kdyby došlo k ničení majetku a výtržnostem,“ říká pražský primátor Tomáš Hudeček. Kontroly budou provádět pražští policisté i městští strážníci.

Prahu navštíví dánští turisté v období od 9. února do 23. února. V té době mají v Dánsku prázdniny. Do Prahy se chystá přijet tři tisíce návštěvníků po dobu jednoho turnusu, celkem Prahu navštíví přibližně devět tisíc dánských turistů.

Policie ČR jednala s majiteli barů a provozoven na Praze 1 a dalších městských částí, které dánští turisté navštíví. V případě potřeby jsou připraveni zasáhnout.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama