RNDr. Tomáš Hudeček, Ph.D.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2013 18:37:00

Primátor Hudeček se setkal se členy slavné osmiveslice z Cambridge

Primátor Hudeček se setkal se členy slavné osmiveslice z Cambridge

U příležitosti konání 100. ročníku Primátorek dnes primátor hl. m. Prahy Tomáš Hudeček přijal posádku osmiveslice a další hosty z Cambridge na Staroměstské radnici.

„Česká tradice závodů veslic se s tou britskou sice nemůže srovnávat, přesto se pražský primátorský souboj veslic letos dočkal jubilejního stého výročí. A věřím, že  při letošní rekordní účasti zde najdete nejen zdatné soupeře, ale i přátele a kolegy, kteří sdílejí stejnou vášeň. Přeji vám, aby závodům přálo i počasí a Praha se ukázala ze své nejlepší stránky,“ řekl primátor Tomáš Hudeček, který v neděli bude sledovat finále závodů a předá vítězné osmiveslici Primátorský štít.

 I když jde o britskou posádku složenou ze studentů, jde o nejlepší veslaře světa. Její členové jsou národními reprezentanty, účastníky světových šampionátů a olympijských her. Před třemi lety Cambridge skončila na Primátorkách ve finále B, letos si prý přijela pro vítězství.

 Při letošním jubilejní 100. ročníku je na startovní listině 174. posádek (1.149 veslařů a veslařek) ve věku od 11 do 83 let. Pořadateli jsou Český veslařský svaz, Pražský veslařský svaz a pět pražských veslařských klubů (ČVK Praha, VK Blesk, VK Smíchov, VK Slavia Praha a Bohemians Praha). Generálním partnerem je ČSOB Pojišťovna.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama