RNDr. Václav Exner, CSc.

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2013 16:43:47 - isu

Je KSČM strana komunistická ?

Vážený soudruhu,
mnoho přívrženců, sympatizantů, voličů a velké množství členů KSČM začíná být poněkud zmatená...nejasná stanoviska o identitě, podstatě a cílech KSČM (nejen vzhledem k posledním dvěma celorepublikovým sjezdům, které těch mnoho otazníků okolo KSČM jen podtrhly viz. Socialismus 21. století atd.)
Přestože je jasné, že vzhledem k dosavadnímu politickému a ideologickému rozdělení společnosti (50/50), je potřeba si hlídat a zvážit každé slovo, kterého by se ráda chytla "naše" německá a miliardáři vlastněná média, pravicové politické síly v zemi, pro zdémonizování a zestalinizování komunistů, i přesto všechno váhám a nejen já, nad tím, zda tato strana je ještě stranou komunistickou ve své ideologii anebo už jen podle názvu.
Nechci, nebo nebo spíše ani nemohu zde rozepisovat svůj dotaz ve více konkrétní podobě, ono "zvažování a hlídání slov" má své opodstatnění i zde, vzhledem k veřejnému charakteru tohoto dotazu.
Pokud by jste se rozhodl a byl by jsem velmi rád, mi zodpovědět, nebo spíše udat více, můžete na můj osobní e-mail sugogo@seznam.cz, nebo zde...dle Vaší odvahy a povahy.
Přijměte můj soudružský pozdrav, a přeji hezký den.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.