RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.06.2010 21:39:40

4. ročník plavání žáků mosteckých MŠ O pohár senátora Mostu je historií

4. ročník plavání žáků mosteckých MŠ O pohár senátora Mostu je historií

Akcí pro děti není nikdy dost. Proto je rád dělám nebo se na nich podílím. Myslím, že stále platí Komenského - kdo si hraje nezlobí. Bazén na 3. ZŠ v Mostě se doslova vařil plaveckým tempy dětských plavců z MŠ...a opravdu nezlobily, ani chvíli.

V úterý 8. června 2010 se u příležitosti oslav Mezinárodního dne dětí konal již 4. ročník plavání žáků MŠ zřizovaných statutárním městem Most. Tentokráte se o pohár senátora Mostu utkalo celkem 53 žáků z 9 MŠ (MŠ K. H. Borovského 5 soutěžících, MŠ Růžová 8, MŠ Lidická 4,  MŠ Kmocha 5, MŠ Kříže 6, MŠ V. Nezvala 6, MŠ Dvořáka 8, MŠ Bělehradská 6 a MŠ Albrechtická 5 soutěžících). Byť díky dalším „konkurenčním“ akcím pro děti, zejména na Hipodromu, byla účast téměř o třetinu menší, neponechali spoluorganizátoři z Plavecké školy Most vedení Mgr. A. Hronem a Domu dětí a mládeže Most, které „šéfovala“ D. Lískovcová, nic náhodě a všichni účastníci mohli být se zabezpečením průběhu plaveckých závodů spokojeni. Děti prokázaly opět dobrou průpravu z plaveckého výcviku a prezentovaly se dobrými výkony. Soutěžilo se v kategoriích 5 až 6 let s plaveckou pomůckou a bez ní, vždy chlapci a dívky zvlášť. Tentokráte mělo pikantnější ráz zahájení závodu, který se o maličko pozdržel z důvodu kontroly kvality vody v bazénu 3. ZŠ Most, kde se závody konaly, ze strany okresní hygieny. Výsledek kontroly bude znám se zpožděním, ale vše bylo samozřejmě v pořádku. Možná i proto se dětem plavalo skutečně jako o závod. Všichni účastníci, včetně pedagogického doprovodu a spoluorganizátorů obdrželi od senátora drobné dárky a velice šťastní vítězové jednotlivých kategorií a hlavní soutěže O pohár senátora Mostu mezi MŠ též medaile, poháry a věcné ceny.

 

V soutěži dívek s pomůckou bylo pořadí:

  1. Anna Kučerová, MŠ Lidická
  2. Kateřina Galková, MŠ V. Nezvala
  3. Kristýna Nekvapilová, MŠ Kmocha

V soutěži chlapců s pomůckou bylo pořadí:

  1. Matěj Hrodek, MŠ Dvořáka
  2. Martin Salvet, MŠ Albrechtická
  3. Jakub Hlava, MŠ Kříže

V soutěži dívek bez pomůcky bylo pořadí:

  1. Štěpánka Lukaščuková, MŠ Růžová
  2. Zuzana Dolejšová, MŠ K. H. Borovského
  3. Maruška Kryndlerová, MŠ  Bělehradská

V soutěži chlapců bez pomůcky bylo pořadí:

  1. Radek Bedrna, MŠ Kříže
  2. Pavel Kafka, MŠ Kříže
  3. Jan Král, MŠ Bělehradská

 

V celkové soutěži MŠ O pohár senátora Mostu bylo pořadí:

  1. MŠ A. Dvořáka
  2. MŠ Kříže
  3. MŠ Růžová
  4. MŠ Bělehradská
  5. MŠ K. H. Borovského
  6. MŠ Nezvala
  7. MŠ Lidická
  8. MŠ Kmocha
  9. Š Albrechtická

    (vb)

 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama