RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.06.2010 23:11:34

Nové politické hnutí vstupuje na politické kolbiště

Nové politické hnutí vstupuje na politické kolbiště

Dne 10. června 2010 bylo MV ČR zaregistrováno nové politické hnutí "Občané městu, město občanům" (zkratka OMMO). V pátek 18. června 2010 se v Mostě konalo ustavující zasedání jeho nejvyššího orgánu Shromáždění členů a byly zvoleny všechny orgány

Tisková zpráva

o ustavení politického hnutí OMMO a jednání ustavujícího SČ    

 

V pátek 18. června 2010 se v hotelu Cascade v Mostě konalo ustavující zasedání nově registrovaného politického hnutí „Občané městu, město občanům“ (zkratka OMMO). Jednal zde nejvyšší orgán hnutí „Shromáždění členů OMMO“ (SČ). Byla projednána informace přípravného výboru k založení politického hnutí „Občané městu, město občanům“ (OMMO), registrovaný „Organizační řád OMMO“, zvoleny byly orgány hnutí – pětičlenný Výkonný výbor, tříčlenná Kontrolní a revizní komise (KRK) a Rozhodčí komise (RK). Předsedou OMMO byl zvolen Leoš Vaněk z Mostu. 1. místopředsedkyní Mgr. Hana Svobodová, 2. místopředsedou Marián Dancso z Lomu, hospodářkou Vlasta Bíbová z Mostu a jednatelem Petr Frőhlich z Mostu. Předsedou  KRK byl zvolen Čeněk Tichý z Lužic a předsedou RK Josef Bíba z Lužic. SČ projednalo a schválilo doporučenou výši minimálního ročního členského příspěvku, teze Volebního programu OMMO pro komunální volby na podzim 2010 a vedoucí kandidáty pro volby do zastupitelstev měst a obcí, kandidáta pro volby do Senátu PČR v říjnu 2010 a zmocněnce OMMO pro tyto volby. K jednání, cílům a úkolům politického hnutí OMMO se v nejbližší době uskuteční tisková konference, o jejímž termínu budou sdělovací prostředky včas informovány.

Jednání se zúčastnil jako host mostecký senátor Vlastimil Balín.

 

 

Hana Svobodová,

1. místopředsedkyně OMMO

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama