RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2016 12:03:17

Občané podali protest proti hlasování a výsledku senátních voleb ve VO č.4 Most

Občané podali protest proti hlasování a výsledku senátních voleb ve VO č.4 Most

bude se řešit i flagrantní pochybení MV ČR, kdy nechá do voleb kandidovat politický subjekt Severočeši.cz, kterému měla být v podstatě zrušena registrace pro nesplnění zákonných podmínek?

Občané volebního obvodu č. 4, Most podali protest k výsledkům senátních voleb

Vzhledem k již známým výsledkům voleb, tedy i voleb do Senátu Parlamentu ČR ve VO č. 4, Most, a zejména k dění, které jim předcházelo, jsme se jako občané žijící v tomto volebním obvodu rozhodli podat protest na základě znění zákona o volbách do Parlamentu ČR č. 247/1995 Sb. na neplatnost hlasování a volby kandidátky MUDr. Aleny Dernerové, navrhované hnutím Severočeši.cz v dikci znění zák. č. 247/1995 Sb., § 87, odst. 1, 2, ve volebním obvodu Most.

Na základě výše uvedeného odůvodnění, které jsme podali Nejvyššímu správnímu soudu v Brně, požadujeme zneplatnění voleb do Senátu PČR ve volebním obvodu č. 4, Most a vypsání nových voleb do Senátu PČR ve volebním obvodě č. 4, Most.

Protest jsme podali dle zák. č. 247/1995 Sb., o volbách k projednání Nejvyššímu správnímu soudu v Brně.

V. Balín, Most
M. Dancso, Lom
H. Svobodová, Most

Most, 17. 10. 2016
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama