RSDr. Vlastimil Balín

jednatel politického hnutí OMMO
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.09.2010 22:30:47

Symbolické setkání „Občanů…“ s občany za „Anšajbou“ v Lomu – Loučné

Symbolické setkání „Občanů…“ s občany za „Anšajbou“ v Lomu – Loučné

Travnatá plocha "uličního" hřiště za restaurací Anšajba v Lomu - Loučné se stala v pátek 10. září 2010 prvním místem pro setkání kandidátů OMMO s občany. Bylo symbolické, že se tak stalo v tzv. rudém Lomu na domácí půdě. Občané - rudí 5 : 0.....

Jak novináři s oblibou píší – tzv. „ostrá“ volební kampaň politického hnutí Občané městu, město občanům (OMMO) se sice bude rozjíždět kontaktní volební štafetou v pondělí 13. září 2010, ale kandidáti OMMO do Zastupitelstva města Lomu si svůj křest ohněm odbyli již v pátek 10. 9. 2010. Za restaurací „Anšajba“ v Loučné se u povídáni s nimi a s nezávislým kandidátem OMMO do Senátu PČR Vlastimilem Balínem sešlo několik desítek občanů Loučné i Lomu. Nejen počasí bylo zdařilé. Ze setkání si jeho účastníci odnesli jak informace o volebním programu kandidátů OMMO do lomského zastupitelstva, tak i dobrý dojem z otevřenosti slov lídra kandidátky Mariána Dancsa a kandidáta do Senátu PČR V. Balína. Stejným způsobem s přítomnými občany, mezi nimiž byli zástupci všech věkových kategorií, hovořili i další přítomní kandidáti. Vedení hnutí OMMO bylo zastoupeno vedle místních členů Vlastou Bíbovou, hospodářkou OMMO, která svou vitalitou nakazila v dobrém slova smyslu celé setkání. Senátor a přítomní kandidáti reagovali na celou řadu dotazů k návrhu volebního programu, představ o jeho naplnění a zejména se informovali na podmínky případného vzniku a působení osadního výboru v Loučné. Příznačné pro celé setkání bylo, že v Lomu se zřejmě s občany příliš nehovoří a volební program jakéhokoliv politického subjektu v tak ucelené podobě, jak byl podán politickým hnutím OMMO, zaznamenali místní občané snad vůbec poprvé. Že šlo o setkání neformální, lidské až „sousedské“ bylo patrné i z bezprostředních reakcí občanů. Na setkání se jen nehovořilo - většina přítomných žen, a přidal se k nim i V. Balín, který je známý svým „kulinářským koníčkem“, dotírala na maminku lídra kandidátky paní Dancsovou, aby prozradila recepty na sladkosti, které obětavě napekla. Brzy měla většina přítomných ústa fialovomodrá od borůvkových koláčků. Děti ku podivu odběhly od svých oblíbených balónků, které spolu s V. Bíbovou „vydávaly“ kandidátky O. Klokočová a J. Tichá a obléhaly povolené ohniště. Pochutnávaly si na pravých nenastavovaných špekáčcích, které jim chystali další muži z kandidátky P. Broul a D. Vorel. Došlo i na vzpomínání nad historií lomské kopané, protože někteří přítomní pamětníci „loudili“ na kandidátovi do Senátu PČR V. Balínovi vzpomínky na jeho zápasy Baníka Kopisty v Lomu a zkoušeli ho ze znalostí jmen některých tehdejších soupeřů z Lomu. Účastníci setkání vyjadřovali podporu snahám hnutí OMMO a jeho kandidátům slovy – budeme Vás volit! Za kandidáty je třeba jen slovy klasika říci - bylo to krásně prožité odpoledne. Díky, Vaši důvěru se vynasnažíme nezklamat. To není slib, to je Váš i náš zájem. (bv) 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama