ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.04.2010 8:37:00

My jsme se s Mrázkem nezapletli

My jsme se s Mrázkem nezapletli

Otevřený dopis Pavlu Severovi.

Poslanec z konkurenční TOP 09 Pavel Severa lže o VV. Radek John mu zaslal otevřený dopis, ve kterém jasně říká, že nikdo z politiků Věcí veřejných neměl nikdy vztahy s Františkem Mrázkem.


V Praze, dne 30. března 2010

Vážený pane Severo,

vzpomínáte na aféru Kubiceho zprávy? Nejprve jste v roce 2007 popřel, že byste to byl právě vy, tehdejší člen sněmovního a branného výboru, kdo umožnil únik informací z tzv. Kubiceho zprávy. Připustil jste to až po zveřejnění usvědčujících důkazů znaleckého posudku, který porovnával ručně psané poznámky ve všech výtiscích Kubiceho zprávy. A nyní lžete podruhé. Žádný z politiků a členů Věcí veřejných neměl nikdy nic společného s Františkem Mrázkem. Vy říkáte, že ano. Vaše slova jsou ale jen dalším předvolebním trikem, jak pošpinit Věci veřejné.

Je zjevné, že se stoupajícími preferencemi Věcí veřejných v Pardubickém kraji, kde kandidujete, roste i vaše nervozita ze sílícího politického konkurenta. Ve své zoufalé snaze si pravděpodobně neuvědomujete, že nedoloženými obviněními nepoškozujete jen Věci veřejné, ale také vaši politickou stranu. Stavíte se tak na roveň čelným politikům sociální demokracie.

Mám z doby svého působení  v pořadu Na vlastní oči samozřejmě velmi dobré  informace o spisu Krakatice. Dokonce i ve veřejných zdrojích již  zřetelně zaznělo, že politickými osobami, které jsou spojovány s Františkem Mrázkem, měl být Ivan Langer, Vlastimil Tlustý, Zemanův poradce Miroslav Šlouf nebo exministr financí Ivo Svoboda. Rozhodně to nebyli žádní politici VV.  A proto nyní znovu opakuji: nikdo z členů Věcí veřejných neměl nikdy žádný kontakt s Františkem Mrázkem. Pokud vy tvrdíte veřejně, že ano, pak Vás žádám: doložte to.

Radek John

Předseda Věcí veřejných
 
 
Na vědomí:

Karel Schwarzenberg, předseda politické  strany TOP 09
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama