ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.03.2010 10:27:00

Paroubek nadále drží Jančíka na radnici Prahy 5

Paroubek nadále drží Jančíka na radnici Prahy 5

Jak vážně to vlastně ČSSD myslí s nápravou politických poměrů?

Sociální demokracie dnes označila TOP 09 a VV za mafiánské strany se vztahy na zákulisí ODS, jmenovitě pak Béma, Janouška či starostu Jančíka.

Je to ale právě sociální demokracie a Jiří Paroubek jako předseda ČSSD v Praze 5 osobně, kdo svou podporou posiluje postavení Milana Jančíka. Kdyby ČSSD vyslyšela opakované výzvy Věcí veřejných, aby zastupitelé této strany umožnili Jančíkovo odvolání a vystoupili z velké koalice v Praze 5, nestal by se Milan Jančík místopředsedou pražské ODS, stejně jako by Pavel Bém nestanul v čele pražských občanských demokratů.

Stejně tak k Bémovi či Janouškovi měla ČSSD za dob náměstkování Jiřího Paroubka blíže, než kdy měly Věci veřejné.

Výzvu na ukončení podpory Milanu Jančíkovi v Praze 5 proto nyní adresujeme ČSSD znovu. Ukáže se, jak vážně to myslí s nápravou politických poměrů nejen v Praze 5, ale v celém hlavním městě i celé zemi .

Radek John, předseda Věcí veřejných
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama