ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.04.2010 10:28:55

Paroubek nás opět vrací do 50. let

Paroubek nás opět vrací do 50. let

Vyjádření Radka Johna k odstoupení Miloslava Vlčka.

Předseda ČSSD Jiří Paroubek mě už podruhé v mé kariéře vyzývá, abych odstoupil od práce, kterou dělám. Poprvé to bylo, když jsem byl šéfredaktorem pořadu Na vlastní oči a vysílali  jsme reportáž o jeho bývalém tajemníkovi Zdeňku  Doleželovi, který žádal  pět českých na stole.

Nyní to pan Paroubek udělal podruhé. Uchýlil se ovšem ke smyšleným obviněním  takže nás – nikoli poprvé – svojí rétorikou  a jednáním vrací do padesátých let. I tehdy se odsuzovalo bez důkazů. Já jsem prokazatelně žádné miliony nevydělal. Velmi pikantní je, že přestože v případě Miloslava Vlčka zde byly důkazy o jeho pochybení od počátku, pan Vlček odstoupil až po několikadenním nátlaku médií i jeho vlastních kolegů. Jestli je zde něco nechutného (použiji-li slovník pana Paroubka), tak tyto hry a podivné manipulace, stejně jako obvinění, jejichž nepravdivost lze snadno prokázat.

Radek John, předseda strany Věci veřejné
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama