ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.07.2010 12:32:00

Problémy s hlasováním véčkařů jsou ryze technického rázu

Problémy s hlasováním véčkařů jsou ryze technického rázu

Začátek hlasování o kolalici musel být přeložen na dnešní dopoledne.

Strana VV se velmi omlouvá všem svým Véčkařům, ale hlasování bude třeba z technických důvodů posunout na sobotu 10.7. od 10:00 do pondělí 12.7. 10:00.

Strana VV se snažila o maximální zabezpečení hlasování, což vzhledem ke krátké přípravě na referendum přineslo nečekané problémy. Programátoři dodavatelské firmy dodali v dobré víře funkci, která nedovolila hlasovat Véčkařům, jejichž heslo neobsahovalo velké písmeno a číslo. Přestože VV na tento "chyták" upozornili ve svém direct mailu, mnoho Véčkařů, kteří tuto zprávu nečetli, nechápali proč se nemohou přihlásit.

Vzhledem k přechodu na servery s vyšším zabezpečením vyvstal i druhý problém, a to že se po odhlasování i přes správné započítání hlasu vždy objevil obrázek "ANO".

Prosíme o shovívavost, všechny tyto problémy jsou způsobeny snahou o maximální bezpečnost hlasování.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama