ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.05.2010 16:26:00

Složenka pro TOP 09

Složenka pro TOP 09

Složenku by měl zaplatit Miroslav Kalousek. Věci veřejné mu posílají návod.

Telefonáty od lidí vyděšených složenkou na 121 000 korun zahltily policejní linky i linky sociálních občanských poraden. Složenka s cifrou, kterou jim zaslala TOP 09 jako svérázné připomenutí toho, kolik každý obyvatel naší země „dluží", způsobila některým lidem i zdravotní problémy.

„Je to neetické, ale také velmi paradoxní. Miroslav Kalousek posílá lidem upomínku státního dluhu. Zřejmě už zapomněl, že se o jeho výši docela významně přičinil," řekl předseda strany Věci veřejné Radek John.

Jenom v průběhu jednoho dne volalo na Zelenou linku Věcí veřejných několik desítek lidí vystrašených složenkou TOP 09. „Když spočítáme zakázky na padáky, modernizaci tanku T 72, nefunkční systém EDS, prodej kasáren na Náměstí Republiky a další, které se realizovaly v době, kdy pan Kalousek působil v resortu obrany, docházíme k úctyhodné částce 23 miliard korun," doplnil John.

Strana TOP O9 je přesvědčena, že složenka je neškodná součást její volební kampaně. Věci veřejné s tímto postojem v žádném případě nesouhlasí. „Domníváme se, že složenka rozeslaná stranou TOP 09, respektive Miroslavem Kalouskem, by měla vypadat jinak. Proto jsme připravili návrh správné varianty. Jsem přesvědčený, že se k Miroslavu Kalouskovi dostane," uzavřel Radek John.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama