ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.05.2010 11:27:00

U soudu jsem nelhal

U soudu jsem nelhal

Kategoricky odmítám další vykonstruovanou kauzu.

Kategoricky odmítám vykonstruovanou kauzu, že jsem lhal u soudu. Časopis Spy jsme v roce 1999 žalovali poté, co napadl Pavlínu Wolfovou, reportérku pořadu Na vlastní oči, že kariéru v pořadu dělá přes postel. Soudní při jsme vyhráli.

S Pavlínou Wolfovou jsme byli kolegové a posléze i velmi blízcí přátelé, jak jsem o tom ostatně vypovídal u soudu. Před ním jsem náš vztah označil za intimní.  Navštěvovali jsme se, trávili jsme společně hodně času, a to bylo hlavním argumentem pro fabulace.

Nicméně teprve bulvární kampaň a soud, které způsobily v našich osobních životech a v životech našich blízkých řadu problémů, nás dovedli k tomu, po čem všichni volali.

Poté, co jsem vstoupil do aktivní politiky, novinářům zcela otevřeně odpovídám na jejich dotazy, i za cenu nezvratných dopadů na můj osobní život. Zmíněné nařčení však odmítám, je to další útok politických konkurentů, kteří mají strach ze stoupajících preferencí a popularity Věcí veřejných a mé.

Sama Pavlína Wolfová mi v reakci na článek v Týdnu řekla, že si na časovou osu událostí starých řadu let již přesně nepamatuje.

Jsem si jist, že další útoky budou pokračovat a mé soukromí bude znovu obráceno naruby a veřejně propíráno. Nemám co skrývat, protestuji však proti tomu, aby mým politickým angažmá trpěli mí blízcí i lidé, s nimiž jsem se stýkal před mnoha lety a kteří již dnes žijí své vlastní životy.

Radek John
Předseda strany Věci veřejné
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama