Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.12.2023 9:22:24

Děkujeme občanům za důvěru v tomto roce a přejeme vše dobré v roce 2024!

Děkujeme občanům za důvěru v tomto roce a přejeme vše dobré v roce 2024!

Se současnou vládou v čele s premiérem Petrem Fialou je spokojeno stále méně našich občanů, jelikož neplní sliby, které před parlamentními volbami v roce 2021 hrdě a sebejistě hlásaly pětikoaliční strany (ODS, KDU-ČSL, TOP 09, Piráti a STAN).

Hnutí SPD je silně nespokojeno s tím, jak Fialova vláda řídí (spíše neřídí) naši republiku, na což nejvíce doplácí všichni naši slušní a pracující občané, rodiny s dětmi, senioři a též zdravotně postižení občané, neboť těm všem se za dobu vládnutí Fialovy vlády výrazně zhoršily podmínky pro spokojený život a výrazně se tak propadla kvalita jejich života. Velkým problémem je také silná devalvace úspor občanů, která je ale zmiňována minimálně; proč asi? Důvěra ve vládu v poločase jejího působení je nejnižší v novodobé historii a aktuálně je podle agentury CVVM ve výši pouhých 17 %, a stále klesá. V průzkumu společnosti Median pro Radiožurnál, který se uskutečnil začátkem minulého týdne za účasti 1.009 respondentů starších 18 let, dali respondenti Fialově probruselské vládě za řízení republiky lepší čtyřku. Vláda za svého působení pouze zapříčinila nejvyšší propad reálných mezd, finanční úniky, plošné zvyšování daní, devalvaci úspor, vysoké ceny energií, tepla, vody a všech základních potravin.

Fialova vláda se nedokázala vyrovnat s vysokou inflací a aktuálně drží rekord, spočívající v nejvyšší inflaci v rámci EU. Inflace v zemích Evropské unie v listopadu klesla o půl procentního bodu na 3,1 procenta a je dle Eurostatu nejníže zhruba za dva roky. Naopak nejvyšší inflaci má v celé EU Česká republika, kde ceny meziročně vzrostly o osm procent. To nejhorší ale teprve přijde po Novém roce ve formě plošného zvyšování daní, což vyplývá z vládou tak vehementně prosazovaného vládního konsolidačního balíčku. Občané tak opět pocítí větší finanční výdaje na chod svých domácností minimálně o několik desítek tisíc ročně na jednu rodinu. Značně se tak ztíží podmínky nejen pro občany, ale též pro firmy i živnostníky. To vše vede k znehodnocení úspor českých domácností, k propadu reálných příjmů občanů a poklesu konkurenceschopnosti českých firem. Současná nekompetentní vláda nemá žádné řešení, jak zlepšit tento tristní stav české ekonomiky a stálý propad životní úrovně našich občanů.

Hnutí SPD má zásadní řešení, jak pomoci našim občanům, spočívající ve vypsání předčasných voleb. Naše hnutí disponuje celou řadou odborníků, kteří by se rádi podíleli na řízení naší země v nové vládě. Velmi nás těší stále větší zájem o naší politiku a náš dlouhodobý program, který je dostupný na webových stránkách hnutí SPD (www.spd.cz). Z prováděných průzkumů pro volební model stále roste podpora hnutí SPD (nyní i v součinnosti s Trikolorou), což nás velmi těší, ale zároveň i zavazuje. Hnutí SPD vždy bude prosazovat politiku, ze které budou nejvíce profitovat naši občané a Česká republika. Velmi děkujeme všem občanům, kteří nás podporují, za jejich přízeň v tomto roce, a uděláme vše proto, aby tomu tak bylo i v roce nadcházejícím.

Vážení občané, hnutí SPD své sliby plní a budeme i nadále ze všech sil bojovat za suverenitu České republiky a za to, aby měli lidé více peněz, bezpečí a spravedlnosti.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama