Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.12.2021 8:50:57

Hnutí SPD na rozdíl od EU odmítá přijímání imigrantů z Afghánistánu!

Hnutí SPD na rozdíl od EU odmítá přijímání imigrantů z Afghánistánu!

Minulý týden zveřejnil německý deník Die Welt, že patnáct států EU včetně Německa přijme v brzké době na své území čtyřicet tisíc imigrantů z Afghánistánu.

Po zasedání ministrů vnitra EU to oznámila komisařka pro vnitřní věci Ylva Johanssonová, podle níž jde o „působivý akt solidarity“.

Hnutí SPD zastává dlouhodobě k problematice imigrace do zemí EU jednoznačné stanovisko, spočívající v nulové podpoře nelegální imigrace, neboť ta přináší celou řadu negativ, jako např. zneužívání evropského sociálního systému imigranty. Ještě větší hrozbu spatřujeme v šíření nenávistné, netolerantní, velice násilné a ženami opovrhující islámské ideologie v unijních zemích, neboť většina imigrantů jsou vyznavači této ideologie, jež je neslučitelná s evropskými hodnotami, které vycházejí z křesťanství.   

V nedávné době podle Evropské komise přijala EU okolo 28 tisíc Afghánců a dle komisařky Johanssonové se budou tyto počty navyšovat. V dopise adresovaném ministrům vnitra zemí EU Johanssonová uvedla, že již bylo poskytnuto více než 38 tisíc konkrétních příslibů. Celkem 25 tisíc imigrantů z Afghánistánu příjme Německo, Francie souhlasila podle rakouské stanice ORF s přijetím 2.500 Afghánců a dalších 5.000 imigrantů z jiných zemí. Nizozemsko přijme 3.100, Španělsko 2.500 a Švédsko 2.000 imigrantů.

V této souvislosti plně podporujeme aktivitu frakce Identita a demokracie (ID) zastoupenou v Evropském parlamentu, spočívající v podpoře petice proti přijímání imigrantů z Afghánistánu. Členem této frakce je i člen předsednictva hnutí SPD, europoslanec Ivan David. Vypracovaná petice frakcí (ID) s názvem: „Řekněte EU, aby zastavila příchod nových imigrantů z Afghánistánu“, je šířena po zemích EU a u nás je dostupná na webových stránkách hnutí SPD (www.spd.cz). Vyzývají se v ní občané EU k podpoře této petice – společně se stranou Identita a demokracie pozvedněte svůj hlas a řekněte přímo lídrům EU, aby odmítli masovou imigraci a do Evropy nepřijímali nové imigranty z Afghánistánu!

Předchozí imigrační vlny, zejména ze Sýrie, způsobily v mnoha zemích Evropské unie chaos. Vlna teroristických útoků, která přinesla našim národům smutek, souvisí s příchodem tisíců imigrantů na území Evropy. V petici se též uvádí, že jakékoli žádosti o azyl od imigrantů musí být zpracovány v zemích hraničících s Afghánistánem, a nikoli na území členských států Evropské unie! Odmítáme masovou imigraci! Zastáváte-li stejný názor jako hnutí SPD na přijímání imigrantů z Afghánistánu, prosím vyplňte a odešlete výše zmíněnou petici, kterou naleznete na našich webových stránkách.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama