Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2021 7:18:46

Jsme vlastenecké hnutí hájící národní suverenitu a prosazující referendum!

Jsme vlastenecké hnutí hájící národní suverenitu a prosazující referendum!

Hnutí SPD bude vždy prosazovat priority vycházející ze svého programu, ve kterém jasně definujeme, jak pomůžeme zajistit našim občanům důstojný život.

Poctivě pracujeme a postupně se nám daří naplňovat body našeho programu, což jde velmi těžce, protože nejsme součástí vládní koalice. Proto bude záležet na voličích, které náš program osloví a následně dají hlas našemu hnutí v parlamentních volbách. Krátce představím některé důležité body z našeho programu. 

Chceme rozvíjet a bránit suverénní Českou republiku, ne být provincií EU, a proto požadujeme referendum o každém předání státní suverenity na orgány EU a referendum o vystoupení z EU. Chceme Evropu jako volný trh zboží, služeb a práce na základě volného pohybu osob. Evropu spolupracujících svobodných a suverénních národních států. Nechceme Evropu nesystémových dotací, dávek a úředníků. Chceme přísné podmínky imigrační politiky České republiky. Nechceme zde nepřizpůsobivé imigranty nebo příchod islámských náboženských fanatiků. Prosazujeme důslednou vymahatelnost podmínek pro činnost církví podle zákona o církvích. Policie České republiky musí zahájit účinnou kontrolu hranic a zpravodajské složky musí důsledně sledovat islamisty podporující džihád a právo šaría. Orgány činné v trestním řízení musejí důsledně postihovat projevy radikálního islámu. Též je nezbytná nová koncepce České armády. Podporujeme posílení systému aktivních záloh a zapojení občanů do obrany země. Armáda musí ukončit zahraniční expedice bez mandátu OSN a neodkladně se začít připravovat k obraně země.

Chceme budoucnost bez dluhů a uděláme vše, aby výdaje státního rozpočtu dlouhodobě odpovídaly příjmům. Strategickým cílem hospodaření státu musí být vyrovnané rozpočty a nadále budeme prosazovat ústavní dluhovou brzdu s legislativou podle vzoru Švýcarské konfederace. Přijmeme opatření, abychom co nejdříve umořili deficit státního rozpočtu, vzniklý výdaji v souvislosti s následkem šíření nemoci covid-19.

Nechceme současný drahý a nefunkční sociální systém, ale připravíme systém podporující všechny slušné lidi – seniory, pracující rodiny s dětmi, zdravotně postižené občany i děti ohrožené bídou. Podporu státu si zaslouží pouze ti, kteří vedou řádný život a řádně vychovávají děti. Zamezíme vyplácení sociálních dávek občanům, kteří systém zneužívají. Zajistíme důstojné podmínky pro naše seniory, pro které požadujeme zvyšování důchodů všem o stejnou částku a též nechceme zvyšování věku odchodu do důchodu. 

To byly v kostce představeny některé důležité body z našeho polického programu hnutí SPD, ve kterém definujeme celkem deset bodů. Abychom tyto body mohli prosazovat, musíme být vládní stranou, neboť současná vládní koalice naše návrhy a doporučení, například jak ušetřit státní finance, neakceptuje. Apelujeme tímto na občany, které náš program oslovil, aby podpořili naše hnutí SPD v říjnových parlamentních volbách.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama