Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.04.2018 8:12:04

Krach jednání mezi ANO a ČSSD o vládě.

Krach jednání mezi ANO a ČSSD o vládě.

Dostal jsem anketní otázku pro ParlamentníListy.cz co říkám na krach jednání mezi ANO a ČSSD o vládě, zda by se mělo najít jiné řešení (případně jaké), nebo by měly být předčasné volby.

Má odpověď:

„Jednání mezi ANO a ČSSD o vládě zkrachovalo proto, že měli sociální demokraté přehnané požadavky, které popírají výsledky demokratických voleb. Není tedy divu, že je hnutí ANO odmítlo. Řešení má v rukou Andrej Babiš jako vítěz voleb a prezident republiky Miloš Zeman. Naše hnutí SPD je připraveno o vládní spolupráci s ANO z důvodu prosazování programu jednat, což ostatně říkáme od začátku povolebních vyjednávání. Na předčasné volby je ještě spousty času, jelikož nebyly vyčerpány všechny ústavní možnosti o sestavení vlády a ani voliči si předčasné volby nepřejí. To ostatně deklaroval i prezident republiky, který přímo řekl, že předčasné volby v žádném případě nepřipustí.“
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama