Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.04.2018 7:12:10

Nálepkování od pana Dienstbiera nebere žádný normální člověk vážně!

Nálepkování od pana Dienstbiera nebere žádný normální člověk vážně!

Senátor Jiří Dienstbier (ČSSD) v rozhovoru pro Český rozhlas Radiožurnál, který proběhl tuto středu, označil hnutí SPD za neonacistický subjekt!

Dienstbier, jenž zaplavuje veřejné mínění velmi nebezpečným novolevicovým a neomarxistickým myšlením, které ničí svobodu, demokracii, tradiční rodinu a suverenitu země, už neví jak zaujmout čtenáře nebo posluchače a tak si do svého slovního repertoáru přidává silná slova, která jsou na hraně zákona.

Používání takovéhoto silného nálepkování, jehož význam si chudák Dienstbier zřejmě ani neuvědomuje je poslední diagnózou před tím, než se člověk dočista pomátne na mysli. Dalším stupněm tedy budou Bohnice, kde se bude jistě pan senátor cítit velice dobře!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama