Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2021 9:39:12

O víkendu proběhla VIII. celostátní konference hnutí SPD!

O víkendu proběhla VIII. celostátní konference hnutí SPD!

V sobotu 4. prosince se uskutečnila VIII. celostátní konference hnutí SPD, která se v návaznosti na aktuální situaci a vládní opatření související s onemocněním Covid-19 konala on-line videokonferencí.

Konferenci zahájil a řídil místopředseda Radim Fiala, následně byla určena zapisovatelka a ověřovatelka zápisu. Poté účastníci konference schválili jednací a volební řád, členy mandátové, návrhové a volební komise a návrh programu jednání.  Pak již vystoupil předseda hnutí SPD Tomio Okamura, který podal zprávu o tom, co je pro hnutí SPD prioritní, a co vychází z programu hnutí, který cílí na slušné a pracující občany naší republiky. Odsoudil politiku elit a zdůraznil nutnost prosazování prvků přímé demokracie, kdy připomněl, že hnutí SPD opětovně předložilo do Poslanecké sněmovny návrh zákona o celostátním referendu s tím, že hnutí SPD je zásadně pro vystoupení České republiky z Evropské unie.

Následovalo vystoupení místopředsedy Radima Fialy, který zhodnotil výsledky proběhlých říjnových voleb a zaměřil se na příčiny, které zabránily tomu, aby hnutí SPD dosáhlo ještě lepších výsledků. Dále se svými projevy vystoupili členové předsednictva Radek Rozvoral a Radovan Vích, v rámci nichž zhodnotili práci předsednictva a poslaneckého klubu v Poslanecké sněmovně a svou činnost pro celé hnutí. Pan Jaroslav Holík poděkoval všem za spolupráci a oznámil, že z důvodu svého věku již nebude kandidovat do předsednictva hnutí. Poté volební manažer hnutí vyhodnotil výsledky voleb do Poslanecké sněmovny 2021 a zazněla zpráva předsedy rozhodčí komise a revizora hnutí.

Dále následovala tajná volba orgánů hnutí SPD – předsedy, čtyř členů předsednictva, tří členů rozhodčí komise a revizora hnutí SPD. Post předsedy hnutí na další tři roky obhájil Tomio Okamura, který získal 84 hlasů z 85 možných a dle jeho následného vyjádření jako nově zvoleného předsedy se on sám zdržel hlasování. Za členy předsednictva hnutí byli zvoleni poslanec Radim Fiala, poslanec Radek Rozvoral, poslanec Radovan Vích a europoslanec Ivan David. Nové předsednictvo následně dle stanov zvolilo za místopředsedu hnutí SPD Radima Fialu a tajemnici hnutí paní Marcelu Zýchovou.

Po podnětné diskuzi členů následovalo schválení návrhu usnesení. Vlastní konferenci ukončil předseda Tomio Okamura, který opětovně připomněl úkoly pro nadcházející období, spočívající v posílení členské základny hnutí SPD a zviditelnění aktivit členů a příznivců hnutí, a dále také důsledné prosazování prioritních bodů z našeho programu. V programu máme návrh řešení, aby se slušní lidé měli lépe, a vědomi si toho, že ve volbách propadlo okolo milionu hlasů, rádi bychom našim programem oslovili voliče stran, které nemají zastoupení v Poslanecké sněmovně. V nadcházejících komunálních volbách v příštím roce chceme získat ke spolupráci všechny občany a osobnosti, kteří mají sociálně citlivé a vlastenecké smýšlení a chtějí, aby slušný člověk měl více peněz, bezpečí a spravedlnosti.

V naší zemi máme z důvodu nesystematických vládních covidových restrikcí rekordní dluh, naši podnikatelé jsou v neustálé nejistotě, a z důvodu eko-šílenství EU hrozí statisícům lidí chudoba. Hnutí SPD se staví za naše slušné a pracující občany, kteří jsou pro nás vždy na prvním místě.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama