Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.05.2019 10:13:02

Pro ukončení stávajícího modelu nereformovatelné Evropské unie volte hnutí SPD!

Pro ukončení stávajícího modelu nereformovatelné Evropské unie volte hnutí SPD!

Ano, už nastal den „D“ a tento pátek a sobotu proběhnou v naší republice volby do Evropského parlamentu. Výsledky těchto voleb budou klíčové pro další osud České republiky. Braňme naší suverenitu a svobodu.

Naše hnutí SPD v rámci své volební kampaně představilo volební program pro volby do Evropského parlamentu, který je veden naší vizí – Česká republika na prvním místě. Jsme politické hnutí hájící zájmy našich občanů a v Evropském parlamentu budeme usilovat o ukončení stávajícího nereformovatelného modelu EU a tím pádem o to, aby naše republika právně posilovala národní suverenitu a svobodu. Budeme chtít, aby se lidé sami rozhodli, zda chtějí být i nadále součástí Evropské unie a to na základě referenda o vystoupení ČR z EU. Nedopustíme, aby k nám přesídlili imigranti ze zemí EU na základě přijatých kvót. Zde máme zcela jasno – ani jeden nelegální imigrant.

Naši zvolení kandidáti vždy budou vystupovat a přijímat důležitá rozhodnutí v souladu s doporučením vedení hnutí SPD, v jehož čele stojí náš lídr Tomio Okamura.

Naše síla spočívá též v tom, že budeme v Evropském parlamentu úzce spolupracovat s našimi silnými vlasteneckými spojenci z naší evropské parlamentní frakce Evropa národů a svobody (ENF) v čele s Matteem Salvinim a Marine Le Pen. Společně jsme připraveni budovat novou formu spolupráce národních států Evropy s důrazem na zachování naší suverenity, kultury a svobody.

Hnutí SPD je jediná politická strana, která má tu sílu, aby naplnila body svého volebního programu, protože má významné spojence v podobě obdobně smýšlejících stran a hnutí ve většině zemí Evropy. Ostatní strany a hnutí kandidující do Evropského parlamentu, které od nás okopírovaly zásadní body z našeho volebního programu, nemohou v Evropském parlamentu ničeho dosáhnout, a jejich ambicí jsou pouze osobní zájmy. Řada z nich hlásá, jak budou bojovat proti nelegální imigraci. Vážení občané, sami si ověřte, kdo jako první prosazoval, aby Česká republika odmítla povinné kvóty k přijímání imigrantů, viz návrhy a hlasování našich poslanců v Parlamentu České republiky.

Jako další příklady uvedu, že prosazujeme naše zákony v oblasti zestátnění exekutorů, připravili jsme komplexní řešení, jak dostat občany z dluhových pastí, podali jsme návrh zákona upravující šíření islámu jako trestný čin, předložili jsme zákon o referendu, o přímé volbě a odvolatelnosti politiků, o přímé hmotné odpovědnosti politiků a celou řadu dalších zákonů. Máme připravené projekty k podpoře tradičních pracujících rodin, k důchodové reformě a k podpoře živnostníků. Zásadně odmítáme placení neadresných sociálních dávek nepřizpůsobivým, usilujeme o ukončení inkluze ve školství a v rámci zahraniční politiky prosazujeme ukončení vojenských zahraničních misí.

Vážení občané, představil jsem některé z bodů, za které naše hnutí bojuje a bude je prosazovat v zájmu našich občanů. Souhlasíte-li a domníváte se, že je to správný směr pro Českou republiku, tak nás prosím přijďte podpořit do volebních místností. Hnutí SPD má číslo 28. Vaši důvěru nezklameme.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama