Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.04.2017 9:46:41

Prosazujeme spravedlnost pro každého občana!

Prosazujeme spravedlnost pro každého občana!

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD) pro tento týden.

1.) Předsednictvo SPD v souvislosti s velikonočními svátky upozorňuje na narůstající počet útoků proti křesťanům v Africe a na Blízkém a Středním východě. Viníkem těchto útoků je narůstající agresivita islámu. Tyto útoky probíhají za lhostejného mlčení vlád tak zvaného západního světa. Hnutí SPD proto prosazuje zákaz šíření a propagace džihádu a práva šaría v České republice.

2.) Hnutí SPD považuje propuštění lobbisty Dalíka z důvodu procesních chyb za další důkaz katastrofálního stavu úrovně spravedlnosti v České republice. V případě lobbisty Dalíka, exhejtmana Ratha a dalších existují pouze dvě vysvětlení: buď jsou policie, státní zastupitelstvo a soudnictví ve stavu naprosté neschopnosti a diletantismu, nebo jde o totálně zkorumpované kauzy. V naší zemi potřebujeme prosadit stav, kdy spravedlnost platí pro každého občana. Přijďte na podzim k volbám a podpořte naše hnutí!

3.) Hnutí SPD považuje politickou situaci v Jihočeském kraji za ukázku zkorumpovaných poměrů v české politice. Hnutí SPD považuje za zásadní prošetření trestněprávní odpovědnosti politiků v Jihočeském kraji a znovu opakujeme náš zásadní programový požadavek na prosazení přímé volby a odvolatelnosti politiků.

4.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie nepovažuje výsledek referenda v Turecku za překvapivý, ani za zásadní moment. V Turecku nikdy žádná demokracie nebyla, není a nebude. Demokracie našeho typu je v islámském světě nemožná. Minulé snahy o vstup Turecka do Evropské unie byly pouze výrazem agonie zkrachovalého projektu evropské integrace. Současný autoritativní turecký režim díky svému členství v NATO zásadním způsobem zpochybňuje úlohu této organizace při obraně demokracie.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama