Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.10.2016 9:48:23

První volby hnutí SPD!

První volby hnutí SPD!

První volby hnutí SPD po čtrnácti měsících od jeho založení dopadly nad očekávání a je vidět, že náš vlastenecký program pro přímou demokracii a odvolatelnost politiků hájící v prvé řadě zájmy České republiky a českých občanů má obrovskou budoucnost.

Děkujeme všem voličům, kteří nám dali důvěru, a bude nám velkou ctí pracovat na tom, abychom náš program v krajských zastupitelstvech co nejvíce prosadili. Ve všech krajích naší krásné země jsme udělali spousty práce při propagaci našich myšlenek, za což všem členům a sympatizantům patří velké poděkování.

To největší poděkování patří předsedovi hnutí Tomio Okamurovi, který svou nezdolnou prací a pravdivou argumentací neustále oslovuje čím dál tím větší počet občanů a poslední tři měsíce pracoval ve dne v noci na propagaci hnutí ve všech krajích České republiky.

Lidé, kteří za Tomiem Okamurou stojí a váží si ho, se již dávno oklepali z puče, který byl na něj před necelými dvěma lety spáchán a ti, kteří ho spunktovali, si po oznámení výsledků voleb asi ještě teď drbou hlavu. Jejich krátkozrakost a pár měsíců slávy při rozdávání rozhovorů před objektivy kamer těmito dny končí a už po nich neštěkne ani pes!

Pro nás všechny, kteří za programem hnutí SPD stojíme, musí být tento úspěch dalším odrazovým můstkem k ještě větší pracovní aktivitě při prosazování vlasteneckých myšlenek, abychom ve volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, které se konají na podzim příštího roku, uspěli ještě o něco lépe, než tomu bylo při právě skončených krajských volbách. Jsme šestou nejsilnější politickou stranou v zemi a jsem přesvědčen, že budeme na tomto pomyslném žebříčku jen stoupat!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama