Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2017 10:57:01

V zemích, které přijaly islámské imigranty, nyní probíhá džihádistická válka!

V zemích, které přijaly islámské imigranty, nyní probíhá džihádistická válka!

Usnesení předsednictva SPD pro tento týden.

1.) Teroristický útok v Londýně je jasným důkazem spojení přistěhovalectví z muslimských zemí s terorem. V zemích, které přijaly islámské imigranty, nyní probíhá džihádistická válka. SPD vyjadřuje hlubokou soustrast rodinám obětí. Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura jde do voleb s jasným programovým bodem: žádní nelegální imigranti, žádná islamizace, zajistíme bezpečnost v naší zemi!

2.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie bude ve svém volebním programu ve volbách do Poslanecké sněmovny prosazovat zásadní zvýšení vlivu státu na hospodaření s nerostným bohatstvím České republiky. Podpoříme pravomoci regulačních úřadů v oblasti energetiky a budeme požadovat deprivatizaci hospodaření s pitnou vodou. Tyto zásadní oblasti ekonomiky a života České republiky se musí vrátit plně pod kontrolu občanů České republiky. Nesmí sloužit k obohacování nadnárodních monopolů a korporací.

3.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie považuje hrozby nového předsedy sociální demokracie Německa pana Schulze za naprosto nepřijatelné. Jeho slova o prosazení přijímání imigrantů ve všech zemích Evropy jsou projevem nejhrubšího diktátu EU. Hnutí Svoboda a přímá demokracie požaduje právo občanů na referendum o vystoupení ČR z Evropské unie.

4.) Poslanec hnutí SPD Ing. Jaroslav Holík navštívil republiku Krym, která se na základě referenda mezi místními občany stala součástí Ruské federace. Návštěva proběhla na základě vzájemného pozvání, kde partnerem SPD byla ruská opoziční parlamentní strana Spravedlivé Rusko. Cílem návštěvy bylo seznámit se na místě se situací na Krymu, o které lživě a neúplně informují mainstreamová média.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama