Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.05.2021 9:25:50

Včera jsme popřáli všem maminkám a tak vyjádřili naši lásku a úctu k nim!

Včera jsme popřáli všem maminkám a tak vyjádřili naši lásku a úctu k nim!

V neděli jsme u příležitosti Dne matek popřáli našim maminkám hlavně zdraví, lásku a spokojenost, neboť si to bezesporu zaslouží.

Hnutí SPD se připojilo ke gratulacím všem maminkám u příležitosti jejich svátku, který tradičně připadá na druhou květnovou neděli. Na Den matek se vzdává pocta matkám a mateřství, protože maminky jsou v našem životě pro každého z nás jedinečné.

V našem politickém programu prosazujeme a podporujeme tradiční hodnoty naší společnosti a považujeme fungující rodinu za její podstatu, která si zasluhuje ochranu a podporu. Za základ rodiny považujeme tradiční svazek muže a ženy, společně vychovávající děti. V tomto rodinném svazku mají nezastupitelnou roli ženy, matky, neboť oni mají dar rodit děti. V naší křesťanské kultuře ženy ctíme a tak to chceme zachovat i pro příští generace. Všechny maminky, mladší i dříve narozené, si zaslouží ke Dni matek nějakou pozornost. Vyjadřujeme tím své poděkování, protože si to plně zaslouží a to nejen v tento den. Hnutí SPD též nedopustí žádnou diskriminaci žen ve všech oblastech naší společnosti.

V naší republice měl Den matek pohnuté osudy. Začal se slavit v roce 1923 na popud Alice Masarykové, která svátek v prvorepublikovém Československu společně s charitativními organizacemi prosadila, ale s příchodem komunismu ho vytlačil Mezinárodní den žen. Svobodně jsme se k oslavování Dne matek vrátili opět po roce 1989.

V hnutí SPD si plně vážíme nejdůležitějších žen v našem životě – maminek, a proto jsme jim včera předali drobné dárky nebo kytičku, čímž jsme jim vyjádřili poděkování za vše, co pro nás udělaly.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama