Radek Rozvoral

Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • SPD
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.05.2024 7:51:43

Vlastenci volí do Evropského parlamentu kandidáty SPD a Trikolory!

Vlastenci volí do Evropského parlamentu kandidáty SPD a Trikolory!

Termín voleb do Evropského parlamentu se rychle blíží a nově zvolení europoslanci budou rozhodovat o tom, jakým směrem se Evropská unie bude v příštích pěti letech ubírat.

Hnutí SPD má v této otázce zcela jasno. Jako vlastenecké hnutí jsme do těchto důležitých evropských voleb sestavili kandidátní listinu s Trikolorou. Za situace, kdy vláda Petra Fialy slouží daleko více cizím zájmům než vlastní zemi a vlastním občanům, jsme odhodláni sjednocovat vlastenecké a národní síly. Velmi děkujeme všem občanům, kteří přišli podpořit naše kandidáty společné evropské frakce Identita a demokracie (ID) v rámci veřejného evropského setkání vlastenců a evropských vlasteneckých stran, které proběhlo minulý týden na Václavském náměstí v Praze.

Pokud chcete změnu Evropské unie směrem k Evropě svobodných národů, je potřeba se osobně dostavit k volbám do Evropského parlamentu, které proběhnou ve dnech 7. a 8. června 2024, a volit kandidáty společné kandidátky hnutí SPD a Trikolory. My v SPD požadujeme referendum, včetně možnosti referenda o vystoupení z Evropské unie. Chceme, aby si občané sami rozhodli o své budoucnosti ve své zemi.

Podporujeme spolupráci svobodných zemí bez diktátu Bruselu. Snahy reformovat EU zde byly více než dvacet let, ale ve skutečnosti to nic pozitivního pro naše občany nepřineslo. To si občané umí vyhodnotit sami – např. neúčinný boj s nelegální migrací, který nevyřeší ani vrcholnými představiteli tolik propagovaný Migrační pakt EU. Dále to jsou všechna šílená opatření vycházející z Green Dealu ničící naší ekonomiku. Teď nás chtějí zbavit práva veta, čímž udělají další důležitý krok k vybudování evropského superstátu, a naše republika se postupně stane v podstatě kolonií Bruselu.

Jsme dlouhodobě pro zachování české koruny. Euro vede k drahotě, země ztrácí kontrolu nad svou měnovou politikou (kurz a úrokové sazby), peněžní zásobou a v konečném důsledku i nad svým hospodařením. Též budeme bojovat za obranu občanských svobod a svobody slova, kdy odmítáme cenzuru, kterou nám zavádí EU a vlády s ní kolaborující proti svobodě svých občanů ve jménu „boje proti dezinformacím“. Odmítáme, aby Evropská unie financovala válku na Ukrajině, neboť podporujeme mírové řešení toho konfliktu. 

Hnutí SPD apeluje na všechny vlastence, aby netříštili sílu všech vlastenecky smýšlejících lidí a odevzdali svůj hlas při volbách do EP kandidátům za hnutí SPD a Trikolory. Děkujeme – my své sliby plníme!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama